GZ-psycholoog (8-32 uur/wk)

Aulus Actief Herstel is al ruim 10 jaar toonaangevend op het gebied van chronische klachten als pijn en vermoeidheid en we zijn iedere dag op zoek wat we kunnen doen om de komende 10 jaar nog betere zorg te leveren. Optimaal en sneller herstel door een integrale mensgedreven aanpak staat bij ons centraal. Complexe klachten zijn in onze ogen nooit psychisch, fysiek of gedragsmatig. Het is altijd én én én. Daarom bestaat ons vaste team uit fysiotherapeuten, psychologen en ergotherapeuten, maar kunnen we ook revalidatieartsen, diëtisten, maatschappelijk werkers, coaches of juristen inzetten als de situatie daar om vraagt.

Vanuit de medisch specialistisch revalidatie hebben we ons werkgebied in 2019 vergroot naar de bedrijfszorg. We zien een toenemend aantal werknemers kampen met chronische vermoeidheid, long covid en burn-out klachten die niet aanmerking komen voor (vergoede) revalidatiezorg. Door deze doelgroepen optimaal te begeleiden kan herstel sneller, duurzamer en beter plaatsvinden en worden naast veel ellende ook veel kosten bespaard. We richten ons voornamelijk op meten en verbeteren van het herstelvermogen van onze cliënten, naast psychologisch herstel en ergotherapeutische ondersteuning. Hierbij passen we technieken toe die veel in de topsport en longrevalidatie wordt gebruikt, maar in de zorg nog relatief onbekend zijn.

In Amersfoort zijn we hard gegroeid en lopen we tegen onze grenzen aan wat betreft ruimte en bezetting. In september 2023 hebben we een locatie in Utrecht geopend. Deze locatie groeit hard zodat we op zoek zijn naar een nieuwe GZ-psycholoog.

Wij zoeken een enthousiaste GZ-psycholoog die het leuk vindt om in multidisciplinair hecht team te werken aan het fysieke en psychische herstel van cliënten. 

Als GZ-psycholoog breng je problemen van de cliënt(en) in kaart. Je stelt diagnoses en maakt deel uit van het behandelteam, waarbij je behandelingen uitvoert vanuit het kader van CGT, ACT en EMDR. Je wordt ook regiebehandelaar waarbij je verantwoordelijk bent voor het behandelproces van meerdere cliënten.

Indien je hiervoor belangstelling hebt en ook meer gerichte ervaring, dan kun je betrokken worden bij innovaties binnen het behandelcentrum en kun je een actieve rol krijgen in toekomstige onderzoekslijnen en het verzorgen van kennisoverdracht via presentaties en opleidingen.

We zoeken per voorjaar/zomer 2024 een GZ-pycholoog voor minimaal 8 uur per week, met mogelijkheid om uit te breiden naar 32 uur. Bij een betrekking van 8 uur zal je voornamelijk als regiebehandelaar actief zijn in een team met 3 andere psychologen. Bij meerdere uren zul je ook zelf behandeltrajecten uitvoeren.


Wij vragen

- Registratie als GZ-psycholoog
- Affiniteit met werken in een multidisciplinaire setting
- Verantwoordelijkheid in het bereiken van gezamenlijk resultaat en actieve afstemming met teamleden
- Goed relativeringsvermogen
- Inschrijving in het AGB register
- Inschrijving BIG register

Wij bieden

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. Aulus investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.

Contact
Wij nodigen u van harte uit te reageren. Heeft u inhoudelijke vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met Ben Vreman via 06-55565593.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en je CV naar Ben Vreman via b.vreman@aulus.nl.

Aulus Actief Herstel, Niasstraat 6b, 3531 WP Utrecht.